Кубейська територіальна громада

Одеська область, Болградський район

17.06.2024 18:40

ПРОЄКТИ РІШЕНЬ НА 43 СЕСІЮ

6671abfda3f00__663c74762f652__632afffb86066603640630.png

Про надання дозволу гр. України Пеєвій Марії Михайлівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Кубейської сільської ради (за межами с. Оріхівка)


Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка надається у власність, гр. України, Іорданову Івану Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону та проведення земельних торгів у формі електронного аукціону


Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка надається у власність, гр. України, Дюльгеру Миколі Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка надається у спільну сумісну власність, гр. України, Дюльгер Килині Василівні, Дюльгер Олені Георгіївні, Дюльгеру Федору Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Про виділення, гр. України, Дімітровій Марії Іванівні, земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які розташовані на території Кубейської сільської ради


Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка надається у власність, гр. України, Делічебану Федору Георгійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Про затвердження Положень про місцеві податки і збори на території Кубейської сільської ради