Кубейська територіальна громада

Одеська область, Болградський район

08.05.2024 15:30

Мітинг - реквієм «Хай пам’ять залишається із нами»

374175-PBMZ8A-927-01.jpg

8 травня Україна відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У цей день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна. Згадуємо полонених, яких винищували у таборах смерті. Згадуємо мирних жителів, які стали жертвами воєнного лихоліття. Згадуємо тих, хто був насильно вивезений на примусові роботи. Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.

Стійкість, самовідданість, жертовність старшого покоління на полі бою та трудовому фронті в ім’я перемоги над фашизмом – істинний приклад патріотизму для нащадків. Адже сила волі та життєва мудрість у ці непрості для України дні безцінні для нас. Особливо сьогодні, коли цілісність та незалежність країни захищають вже онуки та правнуки воїнів-визволителів.

Зі скорботою та шаною зранку в с. Кубей пройшов мітинг - реквієм «Хай пам’ять залишається із нами» з ушанування пам’яті всіх, чиє життя забрала війна з нацизмом.

Щоб віддати шану загиблим під час Другої світової та всім тим, хто загинув, захищаючи Україну під час російського вторгнення зібралися працівники Кубейської сільської ради, учителі та учні шкіл, активна громадськість.

Під час мітингу присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника.

Низький уклін тим, хто захищав Україну від нацистської агресії.

Дякуємо нашим воїнам, що захищають Україну сьогодні.


Посилання на оригінальний допис