Кубейська територіальна громада

Одеська область, Болградський район

31.05.2024 17:04

В Кубейській громаді відзначили «Міжнародний день захисту дітей»

374175-PBMZ8A-927-01.jpg

Попри складну ситуацію в країні в Кубейській громаді відзначили «Міжнародний день захисту дітей діти», бо всі діти мають право на мирне та щасливе дитинство, сповнене яскравих позитивних емоцій.

Святковий концерт, який пройшов 31 травня у Будинку культури подарував дітлахам гарний настрій, навчив нового, дав можливість поспілкуватися з ровесниками та проявити себе у творчості.

Заступник голови Кубейської сільської ради С. М. Рожкова привітала всіх дітей та їх батьків, побажавши міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!

На сцені показали свій талант вихованці дитсадка "Казка", Школи мистецтв, учні шкіл, вихованці танцювального ансамблю під керівництвом П. П. Кирмизи та танцювальний колектив «Непосиди» села Оріхівка.

Діти отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла.

Служба у справах дітей Кубейської сільської ради під керівництвом Н. П. Станевої організували частування солодощами та морозивом всіх присутніх дітей.

Адміністрація Кубейської сільської ради вдячна всім фермерам, які допомогли фінансово для проведення цього свята.


Посилання на оригінальний допис