Кубейська територіальна громада

Одеська область, Болградський район

12.06.2024 23:10

Вихованці табору «Стежка» Кубейського ліцею з початковою школою та гімназією імені ак. О. Теодорова-Балана відвідали Будинок культури с. Кубей

374175-PBMZ8A-927-01.jpg

Екскурсію до Будинку культури с. Кубей організували з своїми вихованцями вихователі табору «Стежка» Кубейського ліцею з початковою школою та гімназією імені ак. О. Теодорова-Балана.

В фойє усіх привітно зустріла Мошул В.М. – директор Центру культури та дозвілля. Вона повела дітей знайомити з усім цікавим, що є в цій великій і красивій будівлі. Валентина Михайлівна пояснила, що таке фойє, гардероб, навіщо люди ходять до Будинку культури.

Побували на 3 поверсі, де проходили дискотеки 80-90 років, помилувалися краєвидом з висоти 3 поверху, познайомилися з працівниками Кубейської сільської ради, кабінети яких тут знаходяться. Відвідали РАГС, де раніше в урочистій обстановці реєструвалися шлюби. Діти захоплювалися архітектурою та інтер'єром залу. Завітали і до кабінету директора та художнього керівника, де з цікавістю розглянули фотовиставку учасників танцювальних та вокальних колективів Центру культури та дозвілля, дізналися про їхні нагороди, про конкурси, святкові заходи, де виступають дорослі та діти, які відвідують різні гуртки цього чудового закладу.

Найяскравішим враженням було відвідування залу для глядачів.

Величезний світлий гарний зал зустрів дітей веселою запальною музикою. Завдяки звукооператору Бальжік М.І. та вихователям таборів «Стежка» та «Веселі гноми» на сцені зали пройшла «Фабрика зірок» юних талантів.

Діти отримали від екскурсії безліч позитивних вражень! Сподіваємось, що вони не раз повернуться до Центру культури та дозвілля як глядачі, а хтось із них радуватиме нас своїми виступами на сцені.


Посилання на оригінальний допис