Кубейська територіальна громада

Одеська область, Болградський район

22.05.2024 11:26

Церемонія «Мати-героїня»

374175-PBMZ8A-927-01.jpg

21 травня 2024 року заступниця сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Рожкова взяла участь у церемонії вручення посвідчення та нагрудного знаку до почесного звання України «Мати-героїня» багатодітним жінкам Болградського району. Захід провів перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан спільно з начальником управління соціального захисту населення Болградської РВА Олександром Рожковим.

Відповідно до Указу Президента України від 29 січня 2024 року № 33/2024, за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку, багатодітним жінкам Болградського району присвоєно почесне звання «Мати-героїня». Серед нагороджених - представниці Кубейської громади.

Зокрема, мешканці села Кубей Гагауз Ользі Анатоліївні, матері п'ятьох дітей, та мешканці села Виноградне Тодоровій Марині Андріївні, також матері п'ятьох дітей, було присвоєно це високе звання.
Ми висловлюємо щиру подяку матерям за їхню відданість, любов і невтомну працю у вихованні дітей. Ваш внесок у розвиток і майбутнє нашої країни неоціненний. Ви є справжніми героїнями, які кожного дня вкладають свою душу і серце у виховання наступного покоління. Бажаємо вам міцного здоров'я, благополуччя та сімейного щастя. Ваш подвиг надихає і заслуговує найвищої пошани.