Кубейська територіальна громада

Одеська область, Болградський район

08.05.2024 08:54

ПРОЄКТИ РІШЕНЬ НА 42 СЕСІЮ

663c74762f652__632afffb86066603640630.png

Про встановлення на території Кубейської сільської ради нормативу відрахувань частини чистого прибутку (доходу)


Про надання матеріальної допомоги на поховання


Про виплату одноразової матеріальної допомоги на лікування онкохворих та тяжкохворих


Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бальжик Олегу Пилиповичу, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення фермерського господарства на землі для ведення особистого селянського господарства на території Кубейської сільської ради Болградського району Одеської області


Про надання дозволу на виготовлення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Бошковій Оксані Борисівні, власниці земельних часток (пай), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (багаторічні насадження)


Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка надається у спільну сумісну власність, гр. України, Буюклі Івану Дмитровичу, Буюклі Раїсі Миколаївні та Чеглатонєвій Ганні Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Про надання дозволу гр. України Волкову Геннадію Дмитровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Кубейської сільської ради (за межами с. Оріхівка)


Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка надається у власність, гр. України, Гайдаржи Олені Костянтинівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Про виділення, гр. України, Дерменжи Григорію Костянтиновичу земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які розташовані на території Кубейської сільської ради Болградського району Одеської області


Про надання дозволу гр. Дерменжи Петру Пилиповичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва під господарськими будівлями і спорудами із земель колишньої колективної власності колишнього КСП «Кубей» на території Кубейської сільської ради (за межами с. Кубей)


Про виділення, гр. України, Дімітровій Василині Миколаївні земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована на території Кубейської сільської ради Болградського району Одеської області (за межами с. Виноградне)


Про затвердження висновку фінансового управління Кубейської сільської ради про перевиконання річного обсягу дохідної частини загального фонду бюджету Кубейської СТГ станом на 01.04.2024 року


Про затвердження Програми взаємодii органiв мiсцевого самоврядування та виконавчої влади Болградського району на 2024 piк


Про внесення змін до рішення сесії Кубейської сільської ради від 28.09.2022р. № 1324 – VIII «Про затвердження Програми Розвитку освіти Кубейської територіальної громади на 2023 – 2025 роки»


Про внесення змін та доповнень до рішення Кубейської сільської ради від 19.12.2023 р. №1722-VIII «Про місцевий бюджет Кубейської сільської територіальної громади на 2024 рік»

Додаток - Перелік необхідних видатків по не захищеним статям , фінансування якіх можливо за рахунок  перевиконання плану доходів , зміни напрямів раніше затведжених видаткив та у разі змін вимог бюджетного законодавства за рахунок не розподіленого остатку вільних залишків станом на   ..2024 року.


Про внесення змін в рішення Кубейської сільської ради за № 1787 від 01.02.2024 р. «про виділення гр. України, Івановій Людмилі Дмитрівні земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які розташовані на території Виноградненської сільської ради»


Про надання дозволу гр. України Ілієвій Іванні Василівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Кубейської сільської ради (за межами с. Оріхівка)


Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка надається у спільну сумісну власність, гр. України, Іхтіяр Світлані Михайлівні, Гриньків Марії Дмитрівні та Собко Валентині Дмитрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка надається у власність, гр. України, Казак Агафії Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації меж земельної ділянки в комунальну власність для будівництва і обслуговування спортивного майданчика на території Кубейської сільської ради в межах с. Кубей


Про виділення, гр. України, Куляс Олександру Олександровичу земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована на території Кубейської сільської ради Болградського району Одеської області


Про надання дозволу гр. України Ларіоновій Еммануелі Сергіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Про ліквідацію сільських виборчих комісій


Про внесення змін до рішення Кубейської сільської ради від 22.12.2022 р. №1423-VIII «Про затвердження Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки на території Кубейської сільської ради Болградського району Одеської області на 2022-2025 роки»


Про виділення субвенції до обласного бюджету Одеської області


Про надання субвенції Болградської районної державної військової адміністрації Одеської області


Про внесення змін до напряму використання міжбюджетного трансферту з місцевого бюджету Кубейської сільської територіальної громади до місцевого бюджету Болградської міської територіальної громади у вигляді іншої субвенції з місцевого бюджету у 2024 році


Про надання субвенції Управлінню Служби безпеки України в Одеській області


Про надання дозволу гр. України Терзі Галині Дмитрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Про тимчасове розміщення внутрішньо переміщених або евакуйованих осіб в закладах комунальної власності Кубейської сільської ради


Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка надається у власність, гр. України, Труфкіну Петру Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Про виділення, гр. України, Хаджиогло Ользі Георгіївні земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована на території Кубейської сільської ради Болградського району Одеської області


Про надання дозволу гр. України Ходак Катерині Трифонівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)