Кубейська територіальна громада

Одеська область, Болградський район

29/08/2023

Рішення сільської ради від 24.08.2023 № 1627 «Про надання дозволу гр. України Узун Анатолію Васильовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

Керуючись статтями 12, 89, 90, 122, 134, 186 Земельного кодексу України, ст. 30 Закону України «Про землеустрій», ст. 16 Закону України «Про державний земельний кадастр», п. 34 частини 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву гр. України Узун Анатолія Васильовича про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Кубейської сільської ради,

Кубейська сільська рада ВИРІШИЛА

1. Надати дозвіл гр. України, Узун Анатолію Васильовичу, на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), орієнтовною площею 0,1933 га. у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: вул. Садова № 57-А, с. Кубей, Болградського району, Одеської області.

2. Гр. Узун Анатолію Васильовичу подати технічну документацію із землеустрою на затвердження до Кубейської сільської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (Фучеджи Ф.С.).

Секретар Кубейської сільської ради Микола АРАБАДЖИ


Поіменне голосування