Кубейська територіальна громада

Одеська область, Болградський район

29/08/2023

Рішення сільської ради від 24.08.2023 № 1624 «Про надання дозволу гр. України Трандафіл Кирилу Іллічу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Кубейської сільської ради (за межами с. Кубей)»

Керуючись статтями 12, 22, 93, 126 Земельного кодексу України, статтями 25 і 55 Закону України «Про землеустрій», ст. 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву гр. України Трандафіл Кирила Ілліча про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього СВК «Кубей » на території Кубейської сільської ради (за межами с. Кубей),

Кубейська сільська рада ВИРІШИЛА

1. Надати дозвіл гр. України Трандафіл Кирилу Іллічу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва умовною площею 1,71 та 1,71 га. із земель колишнього СВК «Кубей», на території Кубейської сільської ради Болградського району Одеської області (за межами с. Кубей).

Право на земельні частки (пай) підтверджується сертифікатами РН № 696713 від 27.10.2009 року та РН № 696714 від 28.09.2009 р.

2. Технічну документацію на земельні ділянки подати на розгляд та затвердження до Кубейської сільської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (Фучеджи Ф.С.).

Секретар Кубейської сільської ради Микола АРАБАДЖИ


Поіменне голосування