Кубейська територіальна громада

Одеська область, Болградський район

29/08/2023

Рішення сільської ради від 24.08.2023 № 1611 «Про надання дозволу гр. України Бальжик Марії Василівні та Мартиновій Меланії Василівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну часткову власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

Керуючись статтями 12, 89, 90, 122, 134, 186 Земельного кодексу України, ст. 30 Закону України «Про землеустрій», ст. 16 Закону України «Про державний земельний кадастр», п. 34 частини 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву громадянок України Бальжик Марії Василівни та Мартинової Меланії Василівни про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну часткову власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Кубейської сільської ради,

Кубейська сільська рада ВИРІШИЛА

1. Надати дозвіл гр. України Бальжик Марії Василівні та Мартиновій Меланії Василівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), орієнтовною площею 0,25 га. у спільну часткову власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: вул. Сатірова № 84, с. Кубей, Болградського району, Одеської області.

2. Громадянкам України, Бальжик Марії Василівні та Мартиновій Меланії Василівні, подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну часткову власність на затвердження до Кубейської сільської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

Секретар Кубейської сільської ради Микола АРАБАДЖИ


Поіменне голосування