Кубейська територіальна громада

Одеська область, Болградський район

29/08/2023

Рішення сільської ради від 24.08.2023 № 1606 «Про затвердження проєктно-кошторисної документації та проведення експертизи по об’єкту «Капітальний ремонт (поліпшення умов отримання шкільної освіти) за допомогою енергозбереження в Оріхівському ліцею з початковою школою та гімназією імені Олександра Павловича Малінова Кубейської сільської ради Болградського району Одеської області за адресою: вул. Шкільна, 82-Б»

Відповідно до статті 28, підпункту 1 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Порядком затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № та розглянувши проєктно-кошторисну документацію та проведення експертизи видану ФОП СИЧУК Олексій,

Кубейська сільська рада ВИРІШИЛА

1. Затвердити проєктно-кошторисну документацію та проведення експертизи по об’єкту «Капітальний ремонт (поліпшення умов отримання шкільної освіти) за допомогою енергозбереження в Оріхівському ліцею з початковою школою та гімназією імені Олександра Павловича Малінова Кубейської сільської ради Болградського району Одеської області за адресою: вул. Шкільна, 82-Б, с. Оріхівка, Болградський район, Одеська область», загальною кошторисною вартістю 5 268 660 грн 00 коп. (п'ять мільйонів двісті шістдесят вісім тисяч шістсот шістдесят гривень 00 копійок).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію постійна комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Бошков С.М.).

Секретар Кубейської сільської ради Микола АРАБАДЖИ


Поіменне голосування