Кубейська територіальна громада

Одеська область, Болградський район

29/08/2023

Рішення сільської ради від 24.08.2023 № 1605 «Про взяття на баланс Кубейської сільської ради об’єктів монументального мистецтва та пам’яток історії, які знаходяться на території Кубейської сільської ради»

З метою забезпечення охорони і збереження об’єктів монументального мистецтва та пам’яток історії на території Кубейської сільської ради, відповідно до ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про охорону культурної спадщини», за погодженням з постійними депутатськими комісіями з питань фінансів, бюджету, планування соціально - економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Бошков С.М.) та з гуманітарних питань (Ілієв В.Г.)

Кубейська сільська рада ВИРІШИЛА

1. Взяти на баланс Кубейської сільської ради об’єкти монументального мистецтва та пам’ятки історії, які знаходяться на території Кубейської сільської ради (додаток 1).

2. Створити комісію з оцінки балансової вартості об’єктів монументального мистецтва та пам’яток історії, які знаходяться на території Кубейської сільської ради (додаток 2).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію постійна комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально - економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Бошков С.М.).

Секретар Кубейської сільської ради Микола АРАБАДЖИ


Додаток 1 - Перелік об’єктів монументального мистецтва та пам’яток історії, які знаходяться на території Кубейської сільської рад


Додаток 2 - Склад комісії з оцінки балансової вартості об’єктів монументального мистецтва та пам’яток історії, які знаходяться на території Кубейської сільської ради


Поіменне голосування