Кубейська територіальна громада

Одеська область, Болградський район

29/08/2023

Рішення сільської ради від 24.08.2023 № 1604 «Про створення адміністративної комісії при виконавчому комітеті Кубейської сільської ради та затвердження Положення про адміністративну комісію»

Відповідно до ст.  215, 218, 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст.  26, 38, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», для розгляду справ про адміністративні правопорушення, віднесених Законом до відання органів місцевої влади,

Кубейська сільська рада ВИРІШИЛА

1. Створити адміністративну комісію при виконавчому комітеті Кубейської сільської ради у кількості 9 осіб та затвердити її персональний склад. (додаток 1).

2. Затвердити положення про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Кубейської сільської ради (додаток 2).

3. Затвердити список посадових осіб, якім надаються повноваження на складання протоколів про адміністративне правопорушення (додаток 3).

4. Затвердити зразки документів адміністративної комісії при виконавчому комітеті Кубейської сільської ради. ( додатки 4, 5, 6, 7, 8)

5. Рішення четвертої сесії восьмого скликання від 03.02.2021 № 58 - VIII , «Про створення адміністративної комісії, затвердження Положення про адміністративну комісію та зразки документів адміністративної комісії», від 19.02.2021 №67-VIII «Про затвердження складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Кубейської сільської ради»», вважати таким що втратили чинність.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та регуляторної діяльності (Мітєва М.М.).

Секретар Кубейської сільської ради Микола АРАБАДЖИ


Додаток 1 - Склад адміністративної комісії при виконавчому комітеті Кубейської сільської ради для розгляду справ про адміністративні порушення


Додаток 2 - Положення про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Кубейської сільської ради


Додаток 3 - Посадові особи, яким надаються повноваження складання протоколів про адміністративне правопорушенн


Поіменне голосування