Кубейська територіальна громада

Одеська область, Болградський район

29/08/2023

Рішення сільської ради від 24.08.2023 № 1592 «Про прийняття майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність Кубейської сільської ради Болградського району Одеської області»

Відповідно до пункту 30 частини 1 статті 26, статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 39 розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного кодексу України, статей 319, 327 Цивільного кодексу України, рішення Одеської обласної ради від 23 червня 2023 року № 549- VIII «Про передачу майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у власність територіальних громад Одеської області»,

Кубейська сільська рада ВИРІШИЛА

1. Прийняти майно, яке обліковується на балансі комунальної установи «Одеський обласний центр фінансово-статистичного моніторингу, матеріально-технічного та навчально-методичного забезпечення закладів і установ освіти», зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність Кубейської сільської ради згідно додатком 1.

2. Створити та затвердити склад комісії з питань приймання – передачі майна, яке обліковується на балансі комунальної установи «Одеський обласний центр фінансово-статистичного моніторингу, матеріально-технічного та навчально-методичного забезпечення закладів і установ освіти», зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність Кубейської сільської ради (додаток 2).

3. Комісії з питань приймання-передачі здійснити необхідні заходи щодо виконання цього рішення.

4. Передати затверджене майно (додаток 1) від Кубейської сільської ради в оперативне управління та на баланс балансоутримувачам: відділу освіти Кубейської сільської ради (Узун Т.В.).

5. Утворити та затвердити комісію з приймання – передачі майна від Кубейської сільської ради в оперативне управління та на баланс балансоутримувачам: відділу освіти Кубейської сільської ради (додаток 3).

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту та на постійну комісію сільської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестиції та міжнародного співробітництва.

Секретар Кубейської сільської ради Микола АРАБАДЖИ


Додаток 1 - Перелік обладнання (ноутбуків), що передаються зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність Кубейської сільської ради Болградського району Одеської області


Додаток 2 - Склад комісії з прийому-передачі ноутбуків зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у власність Кубейської сільської ради Болградського району Одеської області


Додаток 3 - Склад комісії з приймання – передачі майна від Кубейської сільської ради в оперативне управління та на баланс балансоутримувачам: відділу освіти Кубейської сільської ради


Поіменне голосування