Кубейська територіальна громада

Одеська область, Болградський район

29/08/2023

Рішення сільської ради від 24.08.2023 № 1591 «Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва право власності на яку набуває Кубейська сільська рада в межах с. Кубей»

Заслухавши інформацію начальника відділу земельних ресурсів, охорони навколишнього середовища та агропромислового розвитку, Гочева Сергія Дмитровича, про необхідність інвентаризації земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва право власності на яку набуває Кубейська сільська рада в межах с. Кубей та внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру, керуючись ст. 12, 20, 34, 83, 117, 122 Земельного кодексу України, відповідно до ст. 57 Закону України «Про землеустрій», ст. 26, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

Кубейська сільська рада ВИРІШИЛА

1. Надати згоду на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо інвентаризації земельної ділянки орієнтовною площею 0,012 га. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва право власності, на яку набуває Кубейська сільська рада на території Кубейської сільської ради в межах с. Кубей.

2. Виготовлену технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки, після внесення відомостей до Державного земельного кадастру подати до сільської ради для розгляду на затвердження.

3. Фінансування виготовлення технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки здійснити за рахунок коштів Кубейської сільської ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (Фучеджи Ф.С.)

Секретар Кубейської сільської ради Микола АРАБАДЖИ


Поіменне голосування