Кубейська територіальна громада

Одеська область, Болградський район

29/08/2023

Рішення сільської ради від 24.08.2023 № 1589 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у комунальну власність Кубейської сільської ради для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок земель запасу сільської ради»

Заслухавши інформацію начальника відділу земельних ресурсів, охорони навколишнього середовища та агропромислового розвитку, Гочева Сергія Дмитровича, про необхідність надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у комунальну власність Кубейської сільської ради для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок земель запасу сільської ради та внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру, відповідно до ст. керуючись ст. 12, 34, 83, 117, 122, 123 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», ст. 26, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

Кубейська сільська рада ВИРІШИЛА

1. Надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок орієнтовною площею 1,3 га. - за межами с. Кубей у комунальну власність Кубейської сільської ради для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок земель запасу Кубейської сільської ради, Болградського району, Одеської області.

2. Виготовлений проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок, після внесення відомостей до Державного земельного кадастру, подати до сільської ради для розгляду на затвердження.

3. Фінансування виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок здійснити за рахунок коштів Кубейської сільської ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

Секретар Кубейської сільської ради Микола АРАБАДЖИ


Поіменне голосування