Кубейська територіальна громада

Одеська область, Болградський район

29/08/2023

Рішення сільської ради від 24.08.2023 № 1612 «Про надання дозволу гр. України Буюклі Василю Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення особистого селянського господарства під господарськими будівлями та спорудами»

Керуючись ст. 12, 95, 96, 117, 122, 186 Земельного кодексу України, ст. 3 Закону України «Про державний земельний кадастр» та п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву громадянина Буюклі Василя Івановича, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду для ведення особистого селянського господарства під господарськими будівлями та спорудами із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності,

Кубейська сільська рада ВИРІШИЛА

1. Надати дозвіл громадянину Буюклі Василю Івановичу, (ідентифікаційний номер *****) на розроблення, з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою, проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду орієнтовною площею 0,3625 га. із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності Кубейської сільської ради для ведення особистого селянського господарства під господарськими будівлями та спорудами, яка розташована за адресою: вул. Обзорна № 1 - В, с. Кубей, Болградського району Одеської області.

2. Рекомендувати гр. України, Буюклі Василю Івановичу, подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду на затвердження до Кубейської сільської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

Секретар Кубейської сільської ради Микола АРАБАДЖИ


Поіменне голосування