Кубейська територіальна громада

Одеська область, Болградський район

29/08/2023

Рішення сільської ради від 24.08.2023 № 1613 «Про надання дозволу гр. України Гайдаржи Михайлу Мироновичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення селянського (фермерського) господарства на території Кубейської сільської ради (за межами с. Кубей)»

Керуючись статтями 12, 40, 81, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, статтями 25 і 50 Закону України «Про землеустрій», пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву гр. України Гайдаржи Михайла Мироновича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення селянського (фермерського) господарства на території Кубейської сільської ради (за межами с. Кубей),

Кубейська сільська рада ВИРІШИЛА

1. Надати дозвіл громадянину України, Гайдаржи Михайлу Мироновичу, на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення селянського (фермерського) господарства, на підставі акту постійного користування землею, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 35, умовною площею 3,30 кадастрових га. на території Кубейської сільської ради (за межами с. Кубей).

2. Технічну документацію подати на розгляд та затвердження в Кубейську сільську раду.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

Секретар Кубейської сільської ради Микола АРАБАДЖИ


Поіменне голосування