Кубейська територіальна громада

Одеська область, Болградський район

29/08/2023

Рішення сільської ради від 24.08.2023 № 1620 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель «Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства» право власності на яку набуває: Кубейська сільська рада, що розташована за межами с. Кубей Болградського району Одеської області»

Керуючись статтями 12, 122, 186 Земельного кодексу України, ст. 30 Закону України «Про землеустрій», ст. 16 Закону України «Про державний земельний кадастр», п. 34 частини 1 ст. 26, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України від 05.06.2019 року № 476, 12.04 Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства право власності на яку набуває: Кубейська сільська рада Одеської області, враховуючи рекомендації постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою,

Кубейська сільська рада ВИРІШИЛА

1. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки орієнтовною площею 0,632 га «Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства» код КВЦПЗ 12.04 за рахунок земель промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення право власності на яку набуває Кубейська сільська рада Болградського району Одеської області на території Кубейської сільської ради (за межами с. Кубей) вул. Руссєва, 2 - Є.

2. Технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель подати на розгляд та затвердження до Кубейської сільської ради Болградського району Одеської області.

3. Фінансування виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки здійснити за рахунок коштів Кубейської сільської ради.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою(Фучеджи Ф.С.)

Секретар Кубейської сільської ради Микола АРАБАДЖИ


Поіменне голосування